Що очікує Україну на вихідні?

погода26 і 27 вересня в Україні очікується мінлива хмарність, інформує Sinoptik.

У суботу і в неділю на більшій частині країни утримається суха погода.

У західних, місцями у неділю в північних та центральних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу з грозою. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме +7...+23 градуси, вдень +10...+31. Вітер північних, південних, східних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. На вихідних у регіоні переважно суха погода. У неділю в Чернігівській і Житомирській областях можливий невеликий дощ з грозою. Уночі від +12 до +18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +17...+28. Вітер південних, східних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні переважно опадів не передбачається. Уночі від +16 до +20 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +22...+30. Вітер південних, східних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У Криму – сонячно. На півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +16...+23 градусів, удень – до +25...+31. Вітер східних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні переважно сухо. Температура вночі +11...+19 градусів. Денна температура повітря складе +25...+28 градусів. Вітер східних, південних і південно-східних напрямків, 2-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважати дощова погода з грозою. Температура повітря вночі до +7...+16 градусів, удень +10...+21. Вітер у суботу – південний, східний, південно-східний, у неділю – західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +11 до +14, удень – від +14 до +17 градусів. Вітер переважно східний, північний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде переважати суха погода. У неділю у Вінницькій області можливий дощ з грозою. Уночі стовпчики термометрів покажуть +14...+18 градусів, удень +23...+29. Вітер східних, південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на 26 і 27 вересня.

У вихідні в Чернігівській області буде мінлива хмарність, повідомляє Sinoptik.

У суботу в регіоні прогнозується суха погода. У неділю в Чернігові, Острі, Городні, Бобровиці, Щорсі, Сосниці, Ніжині, Борзні, Семенівці можливий невеликий дощ з грозою. У Прилуках опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме +14…+17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +23…+28. Вітер східних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?